HomeOver ons

 

Vinclair Assurantiën is opgericht in 1971 en vanaf dag één heeft service, deskundigheid en klantvriendelijkheid de boventoon gevoerd.

 

Of u nu een schadeverzekering, een levensverzekering, een consumptief krediet of een hypotheek benodigd, wij kunnen op al deze gebieden bemiddelen en u van een uitstekend advies voorzien. Zowel particuliere als zakelijke klanten staan wij met raad en daad bij.

 

Vinclair Assurantiën heeft agentschappen van de meest gangbare verzekeringsmaatschappijen in Nederland en kan verzekeringen of hypotheken bij bijna iedere intermediairverzekeraar in Nederland onderbrengen. Hierdoor ontvangt u altijd een concurrerende premie met goede voorwaarden.

 

Heeft u schade, dan wordt er snel en accuraat gehandeld en indien nodig zijn wij snel ter plaatse om de schade op te nemen en alles voor u te regelen. Schade is tenslotte al vervelend genoeg en dan wilt u niet ook nog weken of zelfs maanden op uw geld wachten.

 

Het team van Vinclair Assurantiën bestaat uit ervaren personen en staat altijd voor u klaar! Bij ons bent u dus aan het juiste adres!